Yayıncı "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi" için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
AMASYA İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİNE YÖNELİK KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA
(Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2022)Farklı kültürler arasındaki benzerlik ve farklılıkları merak eden turistler için önemli bir referans noktası haline gelen gastronomi, insanların merakını gidermesi ile farklı toplumların mutfak kültürleri ve yeme-içme ... -
Digitalization in gastronomy, use of IoT applications and conceptual analysis of gastrotechnology
(Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2023)The realization of the Fourth Industrial Revolution Industry 4.0, technological innovations have occurred rapidly in many areas of our lives. Various innovative approaches have also been experienced in the service sector. ...