Browsing by Author "Erbil, Kübra"
Now showing items 1-3 of 3
-
Digitalization in gastronomy, use of IoT applications and conceptual analysis of gastrotechnology
Erbil, Kübra (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2023)The realization of the Fourth Industrial Revolution Industry 4.0, technological innovations have occurred rapidly in many areas of our lives. Various innovative approaches have also been experienced in the service sector. ... -
Nörogastronomi ve Yeme-İçme Tercihleri Arasındaki İlişki
Erbil, Kübra (Mardin Artuklu University, 2024)Moleküler gastronomi, nörogastronomi ve gastrofizik, gıda davranışının farklı yönlerine vurgu yapar, ancak hepsinin çabalarında kilit bir unsur olarak yiyecek memnuniyeti vardır. Yeme davranışının büyük ölçüde yemekten ... -
YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ
Erbil, Kübra; Karaçeper, Ecem İnce (Atatürk Üniversitesi, 2023)Sağlıklı ve popüler olması nedeniyle insanlar son zamanlarda buğday unu dışında alternatif gıda maddeleri ile üretilebilen ekmek ve çeşitlerine yönelmiştir. Buğday unu, içerdiği glüten nedeniyle sindirimi daha zor olan bir ...